GRATIS VERZENDING NL VANAF €65,- GRATIS VERZENDING BE VANAF €80,- BINNEN 1 WERKDAG VERZONDEN WORLDWIDE SHIPPING

About us

Our story

Hi, ik ben Brazil en ik heb in 2022 Your Dog’s Boutique opgericht!

Mijn liefde voor honden is al op jonge leeftijd ontstaan. Na lang zeuren was het dan zover op mijn zesde verjaardag: mijn eerste eigen hond “Jack”. Zoals de naam doet vermoeden een Jack Russel. Jaren later is mijn liefde en passie voor honden alleen maar groter geworden. In 2020 kreeg ik samen met mijn vriend onze Labradoodle Bali en eind 2022 kwam daar onze tweede Labradoodle Rio bij.

Bij Your Dog’s Boutique gaat het hart van elke dog parent sneller kloppen.

our story

How it all started

Als fashion en interieur liefhebber kon ik in de dierenwinkel nooit slagen voor hetgeen ik zocht. Voor je hond wil je toch ook de mooie en trendy spullen die je voor jezelf zou kopen? Mijn meisjesdroom was om ooit een eigen winkel te hebben. Met mijn liefde voor honden en mooie, kwalitatieve producten leek alles samen te vallen. De passies zijn samengekomen en zo is Your Dog’s Boutique ontstaan.

Met zorg en liefde

Bij Your Dog’s Boutique gaat het hart van elke dog parent sneller kloppen. Items voor je viervoeter én leuke items voor jezelf tijdens de wandeling. Alle producten worden met zorg en liefde persoonlijk door mij gekozen en getest door Bali en Rio. Er wordt echter niet alleen gedacht aan de uitstraling van de producten. Wij vinden het belangrijk dat producten van hoogwaardige kwaliteit zijn en het belang van de hond hierbij voorop staat. Veel shopplezier!
Liefs, 

Brazil en een pootje van Bali & Rio.

Winkelwagen